Verzendbeleid

Verzendingstijden:

Door de grote vraag naar onze producten kan het verzenden van bestellingen van Rookvrij Nu langer duren dan normaal. Houd er rekening mee dat de geschatte levertijden tussen 5 en 15 werkdagen na de verzenddatum liggen.

Verzenddiensten:

We blijven nauw samenwerken met betrouwbare verzendbedrijven om ervoor te zorgen dat uw bestellingen veilig en efficiënt worden afgeleverd.

Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en de bestemming. Klanten kunnen de verzendkosten bekijken in hun winkelwagen voordat ze hun aankoop voltooien.

Internationale verzending:

Rookvrij Nu blijft internationale verzending aanbieden. Houd er rekening mee dat vanwege de internationale vraag zendingen mogelijk langer onderweg zijn en dat er douanerechten en belastingen kunnen gelden die door het land van bestemming worden geheven. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Betalingsbeleid Geaccepteerde betaalmethoden:

We blijven diverse veilige betaalmethoden accepteren, waaronder credit-/debetkaarten (Visa, MasterCard, American Express), die worden aangeboden bij het afrekenen.

Bestelbevestiging:

Na een succesvolle bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met details over uw aankoop en uw betaalgegevens.

Annuleringen en terugbetalingen:

Als u een bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Houd er rekening mee dat vanwege de grote vraag bestellingen snel worden verwerkt. Annuleringen zijn alleen mogelijk als de bestelling nog niet is verwerkt of verzonden. Terugbetalingen worden verwerkt volgens ons beleid voor terugbetalingen, dat gedetailleerd wordt beschreven op onze pagina met het beleid voor terugbetalingen